Seguretat alimentària
URL: https://observatori-manlleu-situam.hub.arcgis.com/datasets/27ae90e1f31e4a78be59dedb87df995f_0.csv
Les actuacions de seguretat i higiene alimentària s'adrecen a la vigilància i control dels agents físics, químics i biològics que són presents en els aliments o que aquests poden vehicular.
Els objectius generals del programa són:
- Prevenir l’aparició de malalties transmeses pels aliments
- Informar de la legislació vigent en matèria sanitària i control de la seva aplicació
- Promoure l’adequació dels establiments minoristes i mercats municipals a les condicions higienicosanitàries establertes a la normativa vigent i fomentar la implantació de plans d’autocontrol basat en el sistema APPCC
- Vetllar pel bon estat de manteniment i neteja de les instal·lacions dels establiments alimentaris, les bones pràctiques de manipulació i la qualitat sanitària dels productes alimentaris.
Recursos
Informació addicional
Camp | Valor |
---|---|
Creat | 27/03/2023 |
Última actualització | 07/05/2025 |
Format | CSV |
Data d'actualització de les dades | 07/05/2025 |
Idioma de les dades | català |